Samen in beweging

Duo-sessie in Amsterdam

Soms zit je vast in patronen die je relatie bemoeilijken. Als je samen in beweging komt worden deze patronen zichtbaar. Het wordt duidelijker hoe jullie verschillen en waar jullie elkaar kunnen treffen. Samen gaan we op zoek naar de rol die jullie hebben ingenomen in de relatie en zoeken we naar nieuwe manieren om samen te zijn.

In duo-sessies maakt de aard van je relatie niet uit, het kan een liefdesrelatie zijn maar ook bijvoorbeeld een moeder-dochter relatie of een collega relatie.

Meer verbondenheid, begrip en beweging in jullie relatie.

De voordelen van danstherapie

Lees je op de volgende pagina’s

Voordelen van duo-sessies

5

Je eigen patronen in de relatie herkennen

5

De patronen van de andere beter kunnen begrijpen

5

Nieuwe ervaringen samen opdoen

5

Elkaar opnieuw zien en waarderen

Je krijgt de kans om

5

Direct en concreet met elkaar werken

5

Door aanwezigheid van een derde alles kunnen uitspreken en vormgeven

5

In beweging samen zijn

5

Het lichaam geeft direct feedback

5

De combinatie van non-verbale en verbale werkvormen versnellen het proces

Praktische informatie

Alle live sessies vinden plaats in een dansstudio in het Centrum van Amsterdam, Eerste Helmerstraat 102 ½ Studio Fresh Tracks

1,5 uur 10 x 1,5 uur
150,- 1400,-

 

Dit zeggen anderen…

“Het contact met mijn moeder was heel lastig. Ik kon niet op haar bouwen maar had haar steun hard nodig. Het was heel prettig als onderdeel van mijn eigen therapie een aantal sessies met mijn moeder samen bij Katharina te hebben. Door de dingen te benoemen maar vooral ook door in een ruimte samen te zijn, werd het veel makkelijker weer in contact te komen.  We konden onderzoeken hoe ons contact is, wat ons verbindt en wat onze intenties voor de toekomst zijn. Ik sta nu veel opener voor wat mijn moeder me wél kan geven en weet ook beter hoe ik kan bijdragen aan een goed contact met haar.”

 

Sanne

“We waren eerlijk gezegd een beetje moedeloos. De relatie voelde behoorlijk aan het einde maar we wilden toch ook niet opgeven. Het was best eng om dit met een therapeut te bespreken en dan ook nog onze relatie in de ruimte te brengen. Door de zorgvuldige en onbevooroordeelde aandacht van Katharina, durfden we dit toch stap voor stap te doen. Vooral het experimenteren met verschillende afstanden en plaatsingen in de ruimte maakte voelbaar waar we vastliepen.  Dat was erg confronterend maar hielp ook om heel concreet te ervaren wat we anders konden doen. Door te oefenen en elkaar eerlijk te durven zien in al onze kwetsbaarheid, kunnen we nu weer nieuwe stappen samen zetten. Daar zijn we op dit moment volop mee bezig.”

 

P & G

Vraag een gratis telefonisch consult aan

Katharina is lid van de NVDAT https://www.nvdat.vaktherapie.nl en heeft zich verbonden aan de gedragscode van de NVDAT. Tevens heeft zij een AGB Code. Dit kan betekenen dat je, indien je een Nederlandse aanvullende verzekering hebt, de mogelijkheid hebt om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Dit hangt af van je verzekering. Hier kun je verder lezen over de mogelijkheden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie

Neem contact op

6 + 6 =

Katharina Conradi

06 27070906
info@danstherapie-coaching-amsterdam.nl

Eerste Helmerstraat 102 1/2
1054 EG Amsterdam