Aanwezig op het podium

Somatic Coaching voor performers en sprekers

Of je nu musicus, acteur, politicus, leraar of manager bent, als je voor een publiek moet optreden, is je lichaam je instrument om mee te communiceren. Het is belangrijk dat je goed verbonden bent met je lichaam en dat je weet hoe je met de ruimte tussen jou en de ander kan omgaan. 

Meer plezier, efficiëntie en verbondenheid tijdens je performance.

Concrete handvatten

Somatisch Coaching helpt je om inzicht te krijgen in hoe jij je lichaam gebruikt. Met Somatisch Coaching krijgt je concrete en praktische handvatten om je patronen te onderzoeken en waar nodig te veranderen en zodoende je communicatievaardigheden te verbeteren. Met als resultaat dat jij je wellicht succesvoller en gelukkiger voelt tijdens de belangrijke en stressvolle momenten van je werk.

Je leert

5

Je beter te aarden

5

Je in verbinding met je lichaam effectiever te uiten

5

Met performance stress om te gaan

5

Meer vreugde bij het performen of spreken te ervaren

5

Je werkelijk met je publiek te verbinden

Somatic coaching biedt je

5

Stem je lichaam af op je taak

5

Verbeter fysieke expressiviteit

5

Ontwikkel veilige en ondersteunende praktijk methoden

5

Verbeter non-verbale communicatievaardigheden

5

Leer omgaan met stress tijdens belangrijke momenten

5

Geniet van spreken/optreden in het openbaar

5

Spontaan en ontvankelijk met een goed geaard lichaam

5

Het lichaam is je instrument

5

Je krijgt inzicht in hoe je je lichaam gebruikt in professionele activiteiten

5

Je krijgt concrete en praktische handvatten om je patronen te veranderen en je vaardigheden te verbeteren

5

Je wordt succesvoller en gelukkiger in je beroep

Praktische informatie

Alle live sessies vinden plaats in een dansstudio in het Centrum van Amsterdam, Eerste Helmerstraat 102 ½ Studio Fresh Tracks

Prijzen
Er zijn drie verschillende prijscategorieën die afhangen van het inkomen:

Categorie 1: inkomen onder de 1.000 euro
Categorie 2: inkomen tussen 1.000 – 2.000 euro
Categorie 3: inkomen boven de 2.000, – euro 

1 uur 1,5 uur 10 x 1 uur 10 x 1,5 uur
Categorie 1 75,- 85,- 700,- 800,-
Categorie 2 85,- 95,- 800,- 900,-
Categorie 3 95,- 105,- 900,- 1.000,-

 

Categorie 1
1 uur – 75,-
1,5 uur – 85,-
10 x 1 uur – 700,-
10 x 1,5 uur – 800,-

Categorie 2
1 uur – 85,-
1,5 uur – 895,-
10 x 1 uur – 800,-
10 x 1,5 uur – 900,-

Categorie 3
1 uur – 95,-
1,5 uur – 105,-
10 x 1 uur – 900,-
10 x 1,5 uur – 1000,-

Dit zeggen anderen…

” Katharina is zeer gevoelig, respectvol, competent en deskundig en geeft de juiste feedback op het juiste moment om ervoor te zorgen dat er vooruitgang wordt geboekt. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden die op zoek is naar contact met zijn of haar ware zelf om succesvoller en gelukkiger te worden in het leven en beroep. Ik kan haar aanbevelen aan elke performer die op zoek is naar de authentieke verbinding met zichzelf.”

 

Sandra Management Professional

“Ik had twee weken geleden een optreden met een grote band. Tijdens het concert had ik het gevoel dat ik goed bezig was. Ik observeerde mijn manier van spelen.  En ik kwam erachter dat ik heel stevig op mijn voeten stond, mijn rug was helemaal recht, mijn ademhaling was heel ontspannen en daardoor voelde het spelen als een natuurlijk iets. Dit is echt pas sinds de coaching sessies met Katharina gebeurt.”      

Chris Master student trompet

“Door de coaching sessies van Katharina vond ik meer gemak in het bespelen van mijn instrument, vooral omdat ik me bewust ben van de betere steun die ik kan krijgen van mijn benen en de positie van mijn hoofd. Het geeft me betere controle over het instrument maar ook meer zachtheid.” 

Sabine, viool professional

“Ik heb Somatic Coaching sessies met Katharina gedaan vanwege een verlangen om te leren wat Yielding was en hoe ik het in mijn lichaam kon vinden. Dit was zowel uit persoonlijke interesse als ter ondersteuning van mijn onderzoek voor mijn studie. Dankzij Katharina heb ik de lagen van het concept leren begrijpen en ben ik meer in contact gekomen met wat het voor mij betekent. Katharina heeft me geholpen om mijn nieuwsgierigheid te volgen en die te gebruiken om een kader voor reflectie op te bouwen. Haar uitstekende kennis, ervaring en creatieve mindset maken van elke sessie een fijne, diepe en inspirerende ontdekkingsreis.”

 Eva, Danstherapeut

“De oefeningen van Katharina om me bewust te zijn van mijn lichaam in de ruimte hielpen me om me meer aanwezig te voelen op het podium en meer verbonden met mijn collega’s en het publiek te zijn. Ik merkte ook dat ik blijer was om te spelen, en op de een of andere manier wakkerder. En toen ik de tijd nam om de oefeningen in mijn eigen praktijk in te zetten, voelde ik me minder gestrest en meer op mijn gemak.”

Emiel, percussie professional

Vraag een gratis telefonisch consult aan

Katharina is lid van de NVDAT https://www.nvdat.vaktherapie.nl en heeft zich verbonden aan de gedragscode van de NVDAT. Tevens heeft zij een AGB Code. Dit kan betekenen dat je, indien je een Nederlandse aanvullende verzekering hebt, de mogelijkheid hebt om een deel van de kosten vergoed te krijgen. Dit hangt af van je verzekering. Hier kun je verder lezen over de mogelijkheden: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie

Neem contact op

12 + 11 =

Katharina Conradi

06 27070906
info@danstherapie-coaching-amsterdam.nl

Eerste Helmerstraat 102 1/2
1054 EG Amsterdam